Сьогодні звільнено з полону 13 українських військових, 11 із них – із в/ч, дислокованої на Львівщині (відео)

17:10 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Українська правда»

Про це повідомив у четвер начальник прес-центру управління оперативного командування «Північ» підполковник Анатолій Прошин.


Відео: «Телеканал новин «24»

Начальник прес-центру управління оперативного командування «Північ» підполковник Анатолій Прошин повідомив сьогодні, 14 серпня, що на Луганщині звільнено з полону 13 українських військовослужбовців. За його словами, операція по звільненню бійців, які потрапили, в полон до терористів тривала не один день. Анатолій Прошин сказав також, що розробкою операції займався командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Ігор Колесник, а також кокретизував:

«Операцію зі звільнення військовослужбовців генерал-лейтенант Ігор Колесник тримав під особистим прискіпливим контролем від її початку до кінця, вносячі в її проведення свої корективи, знаходячи компроміси.Тому спільно з представниками організації ветеранів Афганістану, бійцями батальйону «Айдар» родинам, матерям, батькам, буде повернуто 13 військовослужбовців, 11 з яких є військовослужбовцями військової частини, яка дислокується на Львівщині, а двоє – на Хмельниччині.

Групу офіцерів з боку оперативного командування «Північ» із визволення військовослужбовців очолював полковник Володимир Яцентюк. Були звільнені Левченко В’ячеслав, Андрій Чулаєвський, Богдан Василів, Михайло Карпляк, Сергій Дубровський, Володимир Гамов, Юрій Маруняк, Олег Марцинюк, Роман Задорожний, Іван Гулик, Володимир Гнедашов, а також двоє жителів Хмельниччини В'ячеслав Воловик, Олександр Луговий.

Анатолій Прошин повідомив про це в четвер інтернет-виданню «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів