Зі Львова до Одеси вирушив «потяг дружби» (відео)

09:05 21 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Квитки його пасажирам продали за нижчими цінами.


Відео: zik.ua

Як повідомила вчора пізно ввечері «ТСН», у вівторок Львові на місцевому залізничному вокзалі до Одеси відправився символічний «потяг дружби», на одному з вагонів якого намалювали милих котиків, а салон прикрасили фіранками, ковдрами та подушками. 

Причому прикрасити вагон на свій смак могли всі бажаючі. Також у салоні пасажирам запропонували почитати книжки та поласувати солодощами. «Потяг дружби» відправився з вокзалу за звичним розкладом.

Натомість Західна інформаційна корпорація розповіла в повідомленні «Зі Львова до Одеси вирушив «вагон дружби»:

«20 травня небайдужі до першотравневих подій львів’яни висловили одеситам символічну підтримку. О 20:23 із головного вокзалу Львова рушив нульовий вагон, оздоблений картатим візерунком.

Для усіх пасажирів громадські активісти приготували також приємні сюрпризи. Комфортний вагон із «львівським вітанням» у перший рейс проводжала репортер телеканалу ZIK Христина Бучковська:

«Спокойствие, только спокойствие», – таким гаслом активісти прикрасили перший картатий «вагон дружби». Кажуть, що хотіли зробити його якомога комфортнішим, аби висловити побратимам з іншого міста свою підтримку.

«Спочатку нам не дозволили розмальовувати вагон, але ми знайшли вихід – вирішили його обклеїти. Кияни та львів’яни приносили книжки, іграшки, горнятка, свічки», – розповіла організатор Тетяна Бур’янова.

До слова, дівчина вирушила у подорож до Одеси в ролі провідниці. Впродовж рейсу вона частуватиме пасажирів смаколиками із чаєм та кавою.

«У Львові я востаннє була десять років тому. Мене приємно здивували привітні люди, які показували мені дорогу та радили, до якої крамниці варто зайти, – ділиться враженнями мешканка Білгород-Дністровського Раїса Пітель. – А вагон дуже симпатичний і чепурненький. Думаю про те, а що ж Одеса запропонує Львову?».

Додамо, що за словами пасажирів, квитки у затишному вагоні продали за нижчими цінами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів