Жителі Слов'янська здають українським силовикам зброю, кинуту бойовиками (відео)

14:23 5 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua-ekonomist.com

Про це повідомляють у суботу Президент Петро Порошенко й керівник МВС Арсен Аваков.


Відео: «Телеканал новин «24»

Президент України Петро Порошенко повідомив сьогодні, 5 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Дав доручення начальнику Генштабу підняти Державний прапор над Слов’янськом.

Начальник Генерального штабу України Віктор Муженко повідомив, що сьогодні вночі зі Слов’янська намагалися вирватися бойовики, які потрапили під мінометний вогонь українських військових. В результаті було підбито 1 танк, 2 БМП та 2 БМД бойовиків.

Зараз в Слов’янську працює розвідка Збройних сил та Національної гвардії України. Вже півтори години до наших військових місцеві мешканці несуть зброю, залишену бойовиками. Це і є справжнє роззброєння, передбачене оголошеним мною планом мирного врегулювання ситуації на Сході.

Натомість керівник МВС Арсен Аваков написав у коментарі до свого повідомлення в інтернет-мережі «Facebook» про те, що Гіркін та більшість терористів втекли зі Слов'янська  голова МВС: 

«Нові повідомлення-підтвердження. Цивільні виходять на блокпости і несуть зброю і бронежилети кинуті бойовиками. Працюємо».

Тим часом сайт «Інформатор.su» розповів у повідомленні «У Слов'янську кричать «Слава Україні» і прибирають барикади»

«Жителі Слов'янська пишуть, що у звільненому силами АТО місті «почалося свято». «У Слов'янську свято. Багато кричать «Слава Україні», тих хто підтримував ДеНеРейх, змушують прибирати місто. Вообщем, Слов'янськ починає жити!», – повідомив житель міста Олег.

Нагадаємо, вчора сили АТО зайняли місто і лідеру «народного ополчення ДНР» Ігорю Стрєлкову і камарильї його бойовиків довелося бігти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів