Збройні Сили України перекрили 248 кілометрів державного кордону, – в. о. Міноборони (відео)

19:04 14 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Segozavr_twitter.com

Як повідомляє в суботу прес-служби Президента, про це доповів йому керівник військового відомства.


Відео: ТСН

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 14 червня, в повідомленні «Президент України вимагає покарати винних за трагедію в Луганську»:

«Президент України Петро Порошенко провів зустріч з керівниками силових відомств країни. Під час зустрічі Глава держави висловив співчуття рідним та близьким 49 українських військовослужбовців та 5 прикордонників, які загинули 14 червня в ході проведення Антитерористичної операції.

Президент підкреслив, що на сьогоднішній день Збройні Сили України у взаємодії з прикордонниками виконали завдання з перекриття 248 кілометрів державного кордону України. «Мета, яка поставлена у завданні – відновити український контроль над державним кордоном країни та дати адекватну відповідь терористам», – наголосив Глава держави.

Виконувач обов'язків Міністра оборони під час зустрічі доповів, що за останню добу в зоні проведення Антитерористичної операції знищено понад 250 учасників незаконних збройних формувань, значна частина яких є російськими громадянами. Глава держави звернув увагу голови Служби безпеки України на невиконання керівництвом Антитерористичного центру СБУ комплексу заходів із забезпечення безпеки літаків військово-транспортної авіації під час виконання бойових завдань зі знешкодження терористичних угруповань, зокрема, в аеропорту Луганська, де відбувся терористичний акт.

«Детальний аналіз причин, що призвели до зазначеної катастрофи, а також кадрові пропозиції щодо відповідальності керівництва Антитерористичного центру я чекаю від Вас, пане голово (СБУ)», – сказав Петро Порошенко.

Президент дав доручення Кабінету міністрів України до вівторка виділити кожній родині загиблого грошову компенсацію у розмірі 610 тисяч гривень. На зустрічі були присутні Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов та Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів