Завтра у «Львівській політехніці» – дискусія з лідером української спільноти у Польщі Мироном Сичем

20:14 16 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: polonews.in.ua

17 червня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться зустріч із багаторічним політичним лідером української спільноти у Польщі, депутатом Сейму Республіки Польща і головою комісії національних меншин Мироном Сичем.

Зустріч з Мироном Сичем організована Міжнародним інститутом освіти, культури та зв'язків з діаспорою Львівської політехніки й пройде у рамках дискусії на тему «Українці Польщі в контексті європейської політики щодо національних меншин».  Під час дискусії будуть обговорені питання: українське лобі у парламенті Польщі; українська спільнота сучасної Польщі як фактор «м’якої» сили українських інтересів у цій державі; підтримка українських громад з боку України для збереження їх національної ідентичності у Республіці Польща.

Очікується, що в зустрічі візьмуть участь генеральний консул Польща у Львові Ярослав Дрозд, генеральний консул України в Польща Мирон Янків, представник МЗС у Західному регіоні В’ячеслав Войнаровський, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий, представники освітніх закладів та громадських організацій. У зустрічі також візьме участь директор Комплексу шкіл з українською мовою навчання у Ґурові Ілавецькому – Марія-Ольга Сич. 

Місце проведення зустрічі: актова зала головного корпусу університету (вул. С. Бандери, 12). Початок – о 12.00.За додатковою інформацією звертатися телефонами 258-01-51; 258-01-61; (096) 136 32 08 або на e-mail: press@miok.lviv.ua

Про це повідомили сьогодні, 16 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі Національного університету «Львівська політехніка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів