Завтра розпочнеться нова хвиля активізації сепаратистських рухів, – експерт

22:10 9 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Повідомляючи про це в середу, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук додає: «Але це за їхнім сценарієм. Нинішня робота українських правоохоронців і спецслужб ставить під великий сумнів реалізацію цих райдужних планів лизоблюдів Москви».

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук розпочав коментувати підсумки 9 квітня (на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook») вже традиційно для нього – «з поганого:

1. Зі завтрашнього дня починається нова хвиля активізації сепаратистських рухів. Загальна мета – апофеоз сепаратистського шабашу до 9 травня.

Але це за їхнім сценарієм. Нинішня робота українських правоохоронців і спецслужб ставить під великий сумнів реалізацію цих райдужних планів лизоблюдів Москви. Поступки, на які зараз йдуть загарбники адмінбудівель, наприклад, в Луганську (я маю на увазі звільнення заручників) – це їх розуміння того, що м'яч на полі українських силовиків. Сподіваємося, на іншу частину поля він так і не потрапить.

2. Вслід за «Партією регіонів» показала своє справжнє обличчя й партія українських комуністів.

Так, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що на сході немає сепаратистів і терористів, і його партія підтримує вимоги бунтівників. Ми повністю згідні зі Симоненком з приводу сепаратистів. Їх у Донецьку, Луганську та Харкові немає. 

Оскільки ці панове намагаються відокремитися від України не з метою побудови незалежності, а з метою приєднання до Росії, то це не сепаратизм. Це колабораціонізм в чистому вигляді. Тобто – зрада.

Виходить, Симоненко радісно віщає, що він – за колабораціонізм. Він і його партія підтримує всіма фібрами душі зраду.

Що ж, нічого нового ми про українських комуністів не взнали. Тішить, що вони самі розставили всі крапки над « і».

З хорошого:

1. За останню добу СБУ провела цілий вал затримань проросійських терористів і російських диверсантів на Сході та Півдні України.

Все це – заключна і вирішальна фаза зриву сценарію Кремля з підготовки грунту для російського вторгнення, який реалізовувався останні три доби. Кожен такий арешт – це мінус один багнет в «українському» легіоні Кремля. А коли мова йде про організаторів (як у випадку зі затриманням жителя Херсонської області, який організував групу для захоплення Каховської ГЕС ) – це й потужний удар по всій підривній мережі Москви в Україні.

2. Колишній «регіонал», кандидат на пост президента Олег Царьов спробував провідати сепаратистів, постраждалих у сутичках в Миколаєві.

Царьов поперся до лікарні з георгіївською стрічкою. За що був названий російським фашистом і отримав  на горіхи. Не так, щоб від душі, але обличчя кандидату злегка підрівняли.

Я – гуманіст. Я категорично проти насильства. І цю новину помістив в розряд хороших тільки тому, що впевнений: цей прикрий випадок з Царьовим змусить наших кандидатів у президенти звернути увагу на проблеми медицини в Миколаєві.

3. Більшість жителів Донецька – 65,7 % – хочуть жити в єдиній Україні. Присмоктатися до Росії і стати вірнопідданими Путіна прагнуть лише 18,2 %.

Про це свідчать результати соцопитування Інституту соціальних досліджень і політичного аналізу, проведеного з ініціативи Коаліції громадських організацій Донецька.

Тут коментарі зайві. Якщо настільки відносно невелике число «любителів Путіна» – в гнізді сепаратистів Донецьку, то що говорити про інші містах Україн? І розповідати байки про те, що наш Схід у єдиному пориві прагне стати частиною РФ, може тільки або дуже тупий, або дуже підла й лицемірна людина».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів