Завтра Львів очікує на приїзд Бориса Джонсона

21:49 8 вересня 2023 р.

Фото до новини

Завтра, 9 вересня, Львів очікує на візит експрем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

Про це повідомляють місцеві телеграмканали, пише Dailylviv.com.

Нагадаємо, Львівський національний університет імені Івана Франка надав Борису Джонсону звання «Doctor Honoris Causa».

У відповідь експрем'єр-міністр Великої Британії пообіцяв приїхати до Львова і записав відеозвернення до Львівського національного університету, в якому висловив подяку за вшанування його почесним званням «Doctor Honoris Causa».

«Звертаюся до вас, бо хочу, щоб ви знали, наскільки я зворушений і яка велика честь для мене, що Львівський університет ухвалив рішення надати мені почесне звання Doctor Honoris Causa. Це честь, якої я не заслужив, але я пишаюся, пишаюся тим, що мені її надали. Обіцяю приїхати до вас настільки швидко, наскільки це можливо, щоб отримати звання особисто», - зазначив Джонсон.

Сьогодні ексочільник уряду Великої Британії Борис Джонсон приїхав до Києва. Він долучився до 18-ї зустрічі Ялтинської європейської стратегії "Майбутнє вирішується в Україні".

Про це повідомляє керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

Під час візиту до України британський політик відвідав і КНП КОР "Київський обласний центр реабілітаційної медицини". Там зараз лікуються та реабілітуються воїни ЗСУ. Про це повідомила депутатка Київської ОВА Тетяна Семенова.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів