Завдяки третій хвилі часткової мобілізації в Україні сформовано три бригади (відео)

21:42 9 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: golos.com.ua

У РНБО запевняють, що охочих воювати навіть більше, аніж потрібно.


Відео: ТСН

Час третьої хвилі мобілізації сплив. Її, зі зміненими умовами, Президент України Петро Порошенко оголосив 21 липня

Відповідно до президентського указу, впрожовж 45-ти днів повістки мали прийти передусім офіцерам, фахівцям у необхідних для оборони галузях та тим, хто пройшов відповідне навчання. Найбільше в АТО були потрібні танкісти, снайпери, навідники та артилеристи.

Це мало дати можливість провести ротацію та поповнити бойовий склад АТО трьома бригадами.

Відзвітувати про результати третьої хвилі мобілізації в Міноборони поки що не готові. Але в РНБО запевнили, що проблем із комплектацією вже немає.

Охочих захищати країну – черги, і вони залишаються в запасі. Нові повістки прийдуть лише до тих, кого призиватимуть на військову строкову службу.

«У нас призовний ресурс дуже великий. Нам немає необхідності когось відловлювати і переслідувати, щоб затягувати. У нас навіть є проблема з тим, куди дівати людей, які бажають потрапити в зону АТО і відстоювати незалежність нашої держави» , – заявив речник інфоцентру РНБО Андрій Лисенко.

Тим часом військкомати приймають останніх мобілізованих та добровольців. Раніше Міноборони показало, як готує бійців, які були призвані у третій хвилі мобілізації.

Про це повідомили сьогодні, 9 вересня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «Щоденний Львів», речник Інформаційно-аналітичного центру Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив у вівторок, що третій етап мобілізації до лав Збройних Сил України завершено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів