Заступником голови Львівської облдержадміністрації призначено Ірину Гримак

12:40 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 20minut.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, керівник Залізничного району нашого міста Ірина Гримак переходить на посаду заступника голови обласної державної адміністрації.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 19 січня, «Щоденному Львову», що голова Залізничного району нашого міста Ірина Гримак переходить на посаду заступника голови обласної державної адміністрації. Директор департаменту «Адміністрація міського голови» Андрій Москаленко зазначив із цього приводу:

«На посаді голови районної адміністрації Ірина Гримак проявила себе, як хороший спеціаліст та керівник. Сподіваємось, що тепер вона зможе впроваджувати корисні та важливі речі не тільки в одному з районів міста, а й у всій Львівській області».

У прес-службі ЛМР також нагадали: «З грудня 2013 року Ірина Гримак займає посаду голови Залізничної районної адміністрації Львова. Перед цим працювала заступником голови з питань житлово-комунального господарства Шевченківської районної адміністрації, заступником начальника управління земельних ресурсів та регулювання земельних відносин, а з 2000 року – в управлінні земельних ресурсів Львівської міської ради». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів