Заснув в Україні, а прокинувся в Північній Кореї - громадський діяч

15:07 17 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

У п`ятницю, 17 січня, у Львівському прес-клубі відбулася прес-конференція представників громадських організацій на тему «Правда про Перший всеукраїнський форум євромайданів в Харкові». Її учасники розповіли про проблеми, цілі та здобутки, які виникли і були вирішені під час поїздки в Харків.

«Ми передбачали дії влади, тому створення надструктури було однією з основних цілей. Майдан – це центр опору диктатурі влади. Тому нашою метою була взаємодія між євромайданами»,- зазначив голова регіонального фонду розвитку «Городоччина» А.Хома.
«Дорога була непростою: вже в Києві нас заблокував спецпідрозділ. Мені вперше стало так страшно. Я ніби заснув в Україні, а прокинувся в Північній Кореї. Ми були єдиною спільнотою, що прибула до цього міста», - наголосив голова ГО «Слово і чин», директор БФ «Міжнародний центр впровадження програм ЮНЕСКО» І.Іванів.
Учасник студентського руху початку дев`яностих років, представник Батьківського комітету І.Коцюруба відзначив,що ходити з прапором у Львові легше, ніж у Харкові. «Але я не буду мовчати і ховатись! Хай мене назвуть провокатором, але правда ще ніколи не була провокацією!»,- додав громадський діяч.
Організатори товариства запевнили,що в їхній спільноті немає представників політичних партій, лише - громадські діячі.
У підсумку прес-конференції А.Хома сказав: «Ми маємо вбити в собі кролика, маємо вбити свій страх».
                                                                                                             

Катерина Ковтун

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів