Запеклий бій на трасі Дебальцеве-Артемівськ триває, але оточення немає, – нардеп-комбат (відео, оновлено)

17:55 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко запевняє в понеділок: «Ніяких котлів немає. Просто трохи «закладено ніс».


Відео: «5 канал»

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив сьогодні, 9 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Так, щоб було всім зрозуміло. Ніяких котлів немає. Просто трохи «закладено ніс». 

Якщо вжити енергійних заходів і злагодженими діями ЗСУ і Нацгвардії вибити противника, котрий уже встиг зміцнитися(!!), то все буде добре. Немає ніякого приводу для паніки.

Сил досить, питання в грамотному їх використанні. Давайте просто трохи помовчимо»

Перед цим Семен Семенченко повідомляв сьогодні, 9 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Тривають бої в районі Логвинового на трасі Дебальцево- Артемівськ. Противник зумів підтягнути резерви.

З обох сторін є втрати в бронетехніці. Працює наша Артилерія.

По-хорошому, штабних мудаків, які проспали вхід противника в Лоскутовку в 6.00 і почали телитися тільки після обіду, треба розстріляти. Окрема розмова про наші танки, які раптово ламаються.

Коротше. Сепари в Логвиновему «пережали трасу». ЗСУ й протидиверсійна група «Донбасу» відійшли на вихідні (позиції. – «ЩЛ»). Інше – не для фб («Facebook». – «ЩЛ»). Стратеги, вашу мать!».

Натомість батальйон спеціального призначення «Азов» повідомив сьогодні, 9 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Останніми годинами в інтернеті розповсюдилася інформація про закриття Дебальцевського котла терористами. Хочемо повідомити, що вона не відповідає дійсності. На 16.00 бійці Української Армії стримують ворога. На даний момент ведуться активні бойові дії».

Як інформував «Щоденний Львів», у прес-центрі штабу АТО повідомили в понеділок, що в районі траси Артемівськ-Дебальцеве зараз йде бій, але подробиць наразі не розголошують.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів