Замість Вифлеємського вогню - Кремлівський: в Офісі Президента не відрізняють пластунів від піонерів

18:49 19 грудня 2020 р.

Фото до новини

До Президента України Володимира Зеленського нібито з Вифлеємським вогнем привели членів Спілки піонерських організацій Києва.

Про це повідомив український тележурналіст, політолог та історик Андрій Ковальов у facebook: "Оточення Зеленського привело до нього підробних пластунів ???

Я часто кажу, що оточення Володимир Зеленський - це його найбільше горе і найбільше зло. Саме оточення Зеленського і формує його політику, саме оточення Зеленського робить з нього невдаху і посміховисько.

Зранку читаю новини, що пластуни принесли Зеленському Вифлиємський вогонь миру, а далі дивлюся фотографії і розумію, що це не пластуни. Це члени організації СПОК, як розшифровується СПОК? Спілка піонерських організацій Києва. Довга історія. В 90-ті були ділки, які взяли під себе піонерські організації у Києві і пробувало переробити їх у скаутів. Вийшло не дуже. Форму можливо і змінили, а зміст лишився той самий. 

Словом, у Зеленського буди не пластуни. Наскільки мені відомо, цього року Офіс Президента України пластунів не запрошував. 

Як оточення Януковича штовхало його у прірву, так само і токсична команда Зеленського вперто штовхає його у прірву".

А на сайті Президента повідомлено, що Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися з представниками скаутських організацій та отримали з їхніх рук Вифлеємський вогонь.

Водночас на сайті Асоціації гайдів України нічого не згадано про сьогоднішні відвідини Офісу Президента. А остання новина про діяльність цієї асоціації датована ще 23 листопада 2019 року.

Президент створив на Львівщині національний природний парк

Президент підписав закон про штрафи за відсутність маски

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів