Захисники аеропорту Донецька знищили 27 російських спецпризначенців, але зв’язок із ними зник (відео)

22:52 1 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: joinfo.ua

Радник президента і волонтер Юрій Бірюков повідомив у понеділок, що, за даними перехоплення «сепаррадіо», російських 27 спецпризначенців вирушили сьогодні вранці додому, у затишних трунах», а речник прес-центру АТО Олексій Дмитрашківський – що з Донецьким аеропортом втрачено зв'язок.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Радник президента і волонтер Юрій Бірюков повідомив сьогодні, 1 грудня,, що сьогодні в аеропорту Донецька було знищено 27 російських спецпризначенців. Дослівно ж він розповів із цього приводу:

«Оперативна по донецькому аеропорту, 20:56 понеділка: загалом, чутки про якийсь спецназ з Росії – не чутки. Прибуло кількадесят якихось специфічних «космонавтів», які повели масу організмів на штурм.

Загалом, якщо потім росіяни говоритимуть про нас, як про негостинну націю – не дивуйтеся. За даними перехоплення «сепаррадіо» – 27 спецпризначенців вирушили сьогодні вранці додому, у затишних трунах. 

Крім того, близько 25-30 місцевих організмів теж закінчили свій життєвий шлях. Поранено 2 польові командири».

Юрій Бірюков написав це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість речник прес-центру АТО Олексій Дмитрашківський повідомив сьогодні, 1 грудня, що він не може додзвонитися до захисників Донецького аеропортом втрачено зв’язок.  він також конкретизував: «Людина з якою ми зв’язуємось наразі поранена».

Про це повідомляється в понеділок на сайті інформаційної агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів