"Західний вибір" Росії підтримав Євромайдан в Україні

18:50 1 грудня 2013 р.

Сьогодні Валерія Новодворсьска нагадала Віктору Медвчедчуку, куму Путіна, про замордованого поета-дисидента Василя Стуса, до якого в радянські часи він був призначений як адвокат.

Відома правозахисниця Валерія Новодворська поширила в інтернеті заяву партії "Західний вибір" під назвою "За ваші і наші Майдани". Подаємо її повний текст:

"Партія "Західний вибір" підтримує українську молодь та українських демократів у їх прагненнях до Євросоюзу, в їх бажаннях зробити Україну вільною демократичною державою.

Сучасна імперська російська влада намагається нав'язати Україні помилковий шлях назад в пострадянську імперію.

Ця влада - послідовники тих , хто організував в Україні Голодомор, червоний терор і заслання в концтабори ГУЛАГу кращих громадян України, смерть в радянському концтаборі великого українського поета Василя Стуса, інші страшні злочини проти народу України.

Не допустити повторення цього - наше спільне завдання.

Ми з вами в цей важкий для України момент.

Ми сподіваємося , що російські студенти і демократи надихнуться українським прикладом і вже без звичної свити лівих радикалів та імперських націоналістів вийдуть на площі Росії , щоб вимагати поваги до вибору України, поваги до власної Конституції, продовження ринкових і демократичних реформ, звільнення політв'язнів, розпуску Держдуми і членства Росії в Євросоюзі.

Бюро ЦКШ Партії Західний Вибір.                               Москва 1.12.2013 року".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів