За один тільки день Львівщина прийняла ще 92-х переселенців зі сходу України (відео)

12:40 24 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Натомість за вихідні, як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, – 60.


Відео: Інтер

За інформацією прес-служби облдержадміністрації, 23 червня, на Львівщині прийняли та надали тимчасовий притулок 92 переселенцям зі сходу України. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Мартиняк, який конкретизував:

«Це переважно жителі Донецька, Слов’янська, Краматорська, Луганська. За вихідні розмістили 60 осіб, а за сьогодні, за один тільки день – 92.

Зокрема, скерували на реабілітацію в трускавецький санаторій «Дніпро-Бескид» п’ятьох осіб з Донецька, які були в  полоні сепаратистів. Частину переселенців розміщують в гуртожитках профтехосвіти, які звільнилися на канікули.

Із пологового будинку виписалася переселенка з Донецька, яка кілька днів тому народила хлопчика. З дня на день готується до пологів жінка зі Слов’янська. Вона приїхала до нас із двома дітьми і вагітна двійнею». 

Натомість телеканал «Інтер» інформує сьогодні, 24 червня в повідомленні «100 нових переселенців з Донбасу шукають притулку на Львівщині»:

«Жителі Донбасу шукають притулку на Львівщині. Лише за минулу добу до регіону прибуло близько ста переселенців.

Усі з Донецька, Слов'янська, Краматорська та Луганська. Людей розселяють у місцевих санаторіях та гуртожитках. За інформацією облдержадміністрації, прихисток в області за останні кілька місяців знайшли близько 3 тисяч біженців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів