За минулу добу на неоголошеній війні полягли 18 українських військових, – РНБО (відео)

13:25 6 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

Про це повідомив у середу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко.


Відео: ТСН

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 6 серпня, на брифінгу, що за добу загинули 18 українських військових, 54 отримали поранення. Він також розповів:

«Кільце оточення навколо позицій російських найманців в районах Стаханова, Алчевська та Луганська стискається, незважаючи на безрезультатні спроби бандитів прорватися з оточення. Підрозділи АТО артилерійським обстрілом позицій бойовиків поблизу селища Орлово-Іванівка Шахтарського району знищили дві установки «Град» терористів та їх екіпажі. Упродовж доби сили АТО 25 разів вступали у вогневий контакт з терористами в районах н.п. Орлова-Іванівка, Кумачове, Шуми, Новоіванівка, Мар’ївка, Красний Яр, Стукалова Балка, Савур-Могила та аеродрому «Луганськ».

Продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації. У вівторок, починаючи з 13:55 упродовж півтори години було здійснено артилерійський обстріл позицій десантників у районі населеного пункту Дякове. Ще один обстріл відбувся цієї ночі. Українські десантники під перехресним вогнем ворога утримали захоплені позиції.

Також 5 серпня в районі н.п. Красна Талівка Луганської області після розвідувального польоту російського безпілотника над позиціями українських прикордонників, військові РФ протягом чотирьох годин обстрілювали підрозділи Державної прикордонної служби з артилерії та мінометів. Росіяни вели обстріл зі своєї території, зокрема, з позицій, розташованих в районах сіл Новоруське та Ушаковка.

У прикордонній смузі військові РФ артилерійсько-мінометним вогнем обстріляли позиції сил АТО в районі Степанівки, Амвросіївки, прикордонний пункт пропуску «Успенка», а також прикордонний загін у селі Василівка. До того ж, з установок «Град», розміщених на території Росії, у вівторок були обстріляні прикордонний пункт пропуску «Дякове» та селище Петропавлівка».

Зведення речника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрія Лисенка на брифінгу в середу передає сьогодні, 6 серпня, кореспондент інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів