За добу знищено сім автоколон з боєприпасами й зброєю, які намагалися проникнути в Україну, – РНБО

23:17 14 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ipress.ua

Про це повідомило в суботу агенції «Укрінформ» джерело в Раді національної безпеки і оборони України.

Агенція «Укрінформ» цитує сьогодні, 14  червня,  в повідомленні «Силовики зачистили від терористів 11 населених пунктів, – РНБО»:

«Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи в рамках участі в АТО зачистили від бойовиків 11 населених пунктів на Донбасі. Про це «Укрінформу» повідомило джерело в РНБО.

«Наші силові структури припинили діяльність терористичних груп та бойовиків-найманців у цілому ряді населених пунктів Луганської та Донецької областей, відновлено роботу Донецької обласної державної адміністрації, яка тимчасово розміщена у звільненому від терористів Маріуполі. Також від бойовиків очищено ще 11 населених пунктів», – зазначили у відомстві.

Повідомляється, що терористи понесли значні втрати в особовому складі, знищено понад 250 та отримали поранення близько 300 бойовиків. За останню добу при спробі проникнути на територію України знищено 7 автомобільних колон зі зброєю та боєприпасами.

Уражено броньовану та іншу техніку, яка надійшла для бойовиків з території РФ, у тому числі 2 танки, 2 бронетранспортери, 2 автомобіля з вогневими засобами, реактивна система залпового вогню тощо. Крім того, наші підрозділи захопили у бойовиків ще одну реактивну систему залпового вогню БМ-21 «Град» та отримали документальні підтвердження, що вона до недавнього часу знаходилася на озброєнні однієї з мотострілецьких бригад російської армії.

У РНБО повідомили також, що вжито комплекс заходів щодо організації коридору евакуації для місцевого населення та створення належних умов для їх розміщення. «Зазначені заходи спрямовані на припинення вогню, створення безпечних умов для населення, відновлення стабільності та правопорядку в регіоні», – підкреслили у відомстві».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів