За добу російські окупанти 10 разів обстріляли українських силовиків із мінометів і гранатометів, – «ІС»

09:00 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у понеділок її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Координатор спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук – повідомив сьогодні, 8 вересня, такі оперативні дані «ІС»:

«Незважаючи на оголошене перемир'я, російські війська й терористи продовжують обстріли позицій українських військ та цивільних об'єктів, у тому числі зі застосуванням важких озброєнь. Впродовж доби 7 вересня зафіксовано близько 10 обстрілів.

З учорашнього (7.09.2014) вечора противник проводив активні дії в районі Маріуполя, Донецька та Дебальцеве Також російськими військовими і бойовиками із застосуванням стрілецької зброї, мінометів і гранатометів здійснено обстріл позицій та блокпостів українських силовиків в районі н.п. Жданівка, Золоте, Нижня Кринка, Фащівка. Українські військовослужбовці відкривають вогонь винятково у відповідь, і виключно зі стрілецької зброї. Авіація та артилерія українськими військами не застосовувалась

Дмитро Тимчук написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, радник голови Донецької ОДА Костянтин Батозський повідомив сьогодні, 8 вересня:

«Зараз у Маріуполі все спокійно. А вночі був наступ по трьох напрямках. З танками, БТРами, піхотою. Перемир'я таке, перемир'я. Завтра новий етап мінських переговорів».

Батозський написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів