Лише за один день штурму аеропорту Донецька знищено 299 російських окупантів, за всю війну – 4672, – правозахисник (відео)

11:00 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

За даними Олени Васильєвої, в боях за аеропорт Донецька загинули окупанти Донбасу з двох бригад ГРУ ГШ ЗС РФ – 16-ї спецпризначення й 22-ї окремої, а також із 200-ї особливого призначення, 4-ї окремої гвардійської Кантемировської танкової та 106-ї гвардійської дивізії ПДВ.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

За минулу добу під час атак на Донецький аеропорт загинули 299 російських військових. Цю статистику втрат російської армії опублікувала впродовж останніх днів у своєму блозі правозахисниця Олена Васильєва.

За її даними, ще 190 солдат постраждали, зокрема. 96 із них отримали важкі поранення.

Як зазначає Васильєва, мова йде про військових з двох бригад (головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил РФ – 16-ї спецпризначення й 22-ї окремої, а також із 200-ї особливого призначення, 4-ї окремої гвардійської Кантемировської танкової та 106-ї гвардійської дивізії повітрянодесантних військ. Окрім того, вчора в Дебальцевому загинули двоє російських солдат з 32-ї мотострілецької бригади, постійне місце дислокації якої – Шилово в Новосибірській області РФ. Ще 11 військових отримали поранення.

За даними правозахисниці, всього за час боїв на Донбасі загинули 4672 російських військових, поранення отримали 970. Ще 2560 осіб числяться зниклими без вісті.

Повідомлення Олени Васильєвої передає сьогодні, 3 грудня, з посиланням на її блог телеканал «Еспресо.TV».

Як інформував «Щоденний Львів», координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у середу, що в боях за аеропорт Донецька загинули начальник штабу бригади спецпризначення російської армії й три співробітники Федеральної служби охорони Росії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів