За час «перемир'я» на Донбасі полягли більше 400 українських військових, – МЗС

18:38 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

Посол України в НАТО Ігор Долгов заявив у вівторок: «За період перемир'я з 5 вересня відбулося безліч інцидентів, ми втратили більше 400 військовослужбовців».

Посол України в НАТО Ігор Долгов заявив сьогодні, 2 грудня, що з початку перемир'я, оголошеного 5 вересня, на сході України на Донбасі полягли більше 400 українських військових. За словами дипломата, про цю ситуацію міністр закордонних справ України Павло Клімкін говорив у вівторок, звертаючись до присутніх у Брюсселі колег з країн-членів НАТО.

Ігор Долгов заначив: «Характеризуючи ситуацію, міністр застосував дуже правильне визначення: раніше ми дискутували про» гібридну війну», а тепер у нас «гібридне перемир'я». За період перемир'я з 5 вересня відбулося безліч інцидентів, ми втратили більше 400 військовослужбовців».

Таким чином посол України в НАТО прокоментував сьогоднішнє повідомлення про те, що Київ і бойовики домовилися про перемир'я на підступах до аеропорту Донецька. Долгов заявив відтак про готовність України втілювати в життя досягнуті в Мінську домовленості про перемир'я, однак, за його словами, їх не дотримується протилежна сторона. Про це повідомляється у вівторок на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів