За 23 кілометри від Одеси нишпорить російський розвідувальний корабель

15:06 2 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Думская»

За даними газети «Думская», він займається в нейтральних водах радіоелектронною розвідкою території південно-західної частини України, контролюючи пересування військової техніки.

Як повідомило сьогодні, 2 квітня, газеті «Думская» джерело в українському військовому відомстві, за 23 кілометри від Одеси середній розвідувальний корабель «Лиман» 519-го окремого дивізіону Чорноморського флоту Росії займається в нейтральних водах радіоелектронною розвідкою території південно-західної частини України, контролюючи пересування військової техніки, літаків і кораблів. Окрім того, за словами джерела, за допомогою своїх гідроакустичних станцій він відслідковує підводну обстановку.

Раніше повідомлялося, що 26 березня в районі населеного пункту Стрілецьке (Херсонська область) на відстані близько 7 км від берега прикордонники виявили два кораблі ВМС Росії, один з яких є розвідувальним кораблем «Приазов'я». Окрім того, спостерігалися переміщення ще чотирьох російських кораблів в акваторії Чорного та Азовського морів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів