З учорашнього вечора українських військових провокували на Донбасі дев’ять разів (відео)

09:38 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АР

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Розпочинаючи з 18-ї години вчорашнього вечора й до 6-ї ранку незаконні збройні формування дев’ять разів провокували українських військових, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та міномети».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 23 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація в зоні АТО і надалі залишається напруженою. Розпочинаючи з 18-ї години вчорашнього вечора й до 6-ї ранку незаконні збройні формування дев’ять разів провокували українських військових, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та міномети.

За ніч було обстріляно метеовежу донецького аеропорту та село Піски (Піски́ – селище в Ясинуватському районі Донецької області. – «ЩЛ»). Використовуючи стрілецьку зброю й гранатомети, терористи обстріляли околиці Нікішиного (село в Шахтарському районі Донецької області. – «ЩЛ») та електропідстанцію у Дебальцевому (місто Донецької області. – «ЩЛ»). Мінометного обстрілу зазнали позиції наших військ у Ломакиному (селище, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь Донецької області. – «ЩЛ») та поблизу Гнутового (село, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь Донецької області. – «ЩЛ»).

Бойовики здійснили гранатометний обстріл теплоелектростанції в населеному пункті Щастя (місто в Луганській області. – «ЩЛ»). З мінометів обстріляли наші позиції в районі Сокільників (село в Слов'яносербському районі Луганської області. – «ЩЛ»).А поблизу Кримського відбулося бойове зіткнення українських військових та незаконних збройних формувань.

Активізувалася робота безпілотників незаконних збройних формувань. Розпочинаючи з 16.40 і до першої години ночі у небі над Маріуполем було помічено більше 10 прольотів безпілотних літальних апаратів.

Незважаючи на таку кількість обстрілів, всі дії бандитів носили суто провокаційний характер».

Про це повідомляється сьогодні, 23 грудня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», українські військові відбили наступ ворога в районі Пісків на Донеччині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів