З учорашнього вечора позиції українських військових на Донбасі обстріляли 15 разів (відео)

12:05 7 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У прес-центрі АТО запевнили в середу, що провокації бойовиків не завадили українським військовим зустріти Святе Різдво.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 7 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Окрім похолодання, Різдвяна ніч у зоні проведення АТО відзначилася також збільшенням кількості нічних обстрілів. З 18-ї години 15 хвилин і до 6-ї ранку незаконні збройні формування 15 разів обстріляли позиції наших військових.

Розпочалося все з обстрілів на Донецькому напрямку. Тут терористи з автоматичних гранатометів обстріляли Гранітне (на Донеччині таку назву мають два села – в її Володарському й Тельманівському районах. – ЩЛ»). Потім із стрілецької зброї, мінометів та артилерії сім разів вели вогонь по населеному пункту Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини неподалік Донецького аеропорту. – «ЩЛ») – з боку Донецька, Вольво-Центру та Спартака (село в Ясинуватському районі під Донецьком. – «ЩЛ»). Також під мінометні обстріли потрапили населені пункти Тарамчук (село в Мар'їнському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Петровське, Водяне (села з такою назвою розташовані у Володарському, Мар'їнському, Новоазовському та Ясинуватському районах Донеччини. – «ЩЛ»), Опитне (село в Ясинуватському районіДонеччини. – «ЩЛ»). та метеовежа аеропорту Донецьк.

На Дебальцевському напрямку з 22.25 і до 22.30 відбулися артилерійські обстріли в районі Чорнухиного (селище міського типу в Попаснянському районі Луганщини. – ЩЛ»). А з мінометів бандити обстріляли Ольховатку (селище міського типу в Артемівському районі Донеччини. – «ЩЛ») та Рідкодуб (на Донеччині таку назву мають селище, підпорядковане міськраді Єнакієвого й село в Краснолиманському районі. – «ЩЛ») .

Та все ж провокації бойовиків не завадили українським військовим зустріти Святе Різдво. У деякі підрозділи навіть завітали священнослужителі».

Про це повідомляється В середу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів