Юні львів’яни засвідчили в День Конституції єдність України (відео)

19:40 28 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

100 учнів з різних шкіл міста дарували усім статті з Основного Закону, зокрема – про Соборність держави та її територіальну цілісність.


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 28 червня, в повідомленні «У День Конституції юні львів’яни засвідчили «єдність України у часі війни»:

«Сьогодні, 28 червня, у День Конституції України на площі Ринок у Львові провели акцію «Україна єдина в часі війни». Його учасники символізували всі області України і ще Крим. Вони сформували свого роду карту держави.

Імпрезу організував Клуб Ділових людей, а реалізували підлітки – учасники проекту «Квиток до успіху». Як пояснила репортерові телеканалу ZIK Маірчці Жук організатор флеш-мобу Наталка Панчишин, до акції долучилися майже 100 учнів з різних шкіл Львова.

Молоді патріоти України також приготували львів’янам і гостям міста подарунки до Дня Конституції: маленькі згорточки паперу, перев’язані синьо-жовтою стрічкою. У кожному дарунку були видрукувані статті з Основного Закону України. До прикладу, про Соборність держави та її територіальну цілісність».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів