Юлія Тимошенко здивує всіх виборчою ідеологією, – прогноз зі Львова

17:52 10 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

Виборча програма Юлії Тимошенко з'явиться після її офіційного висунення кандидатом у Президенти. Попередньо ця подія запланована на 22 січня 2019 року, коли у Києві відбудеться всеукраїнський символічний ланцюг єднання з нагоди 100-річчя Соборності України.


Відео: Львівський прес-клуб

Під час сьогоднішнього засідання громадського прес-центру “Вибори-2019” на тему “Які ідеології декларують і використовують основні кандидати в Президенти?” Наталія Тимчій, виконувачка обов'язків голови Львівської міської парторганізації “ВО “Батьківщина”, сказала, що про ідеологію Тимошенко-кандидата у Президенти поки що можемо говорити на підставі статуту партії, її програми, а також "Нового курсу України", який був презентований влітку та восени минулого року. 

- Наша партія сповідує проєвропейську політику, що є записано у партійному статуті, - наголосила Наталія Тимчій. - Україна повинна бути невід'ємною частиною європейської спільноти. Партія "Батьківщина" є асоційованим членом Європейської народної партії. А молодіжне крило "Батьківщина молода" є повноправним членом молодіжної структури Європейської народної партії. У партії є гарні стосунки з Римським клубом, і Юлія Володимирівна регулярно їздить на ці засідання, де презентує наші програми. 

Партійна активістка нагадала, що одне з ключових завдань нашої країни, на переконання лідерки ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, є вступ України у НАТО. 

- Це вже давно би гарантувало Україні безпеку. Коли ми здавали ядерну зброю і одразу вступили би в НАТО, то у нас би, мабуть, і не було війни, - вважає Наталія Тимчій. 

За її словами, важливі акценти партія зараз робить на соціальній політиці. Щоби були захищені соціально незабезпечені і вразливі верстви-прошарки населення: пенсіонери, багатодітні, сироти. Ті соціальні категорії населення, які потребують особливого піклування з боку держави.

Крім того, "Батьківщина" орієнтується на всі цільові групи населення. Особлива увага - новій освітній програмі та медичній програмі, яка, на переконання партії, має бути змінена. 

- Юлія Тимошенко є загальнонаціональним лідером, - сказала Наталія Тимчій. - Вона презентує свою програму, яка зорієнтована на всі прошарки населення. Змінюється зовнішня політика, змінюється внутрішня політика. Ми не можемо бути законсерованими, тому відбуваються певні зміни. Але основні постулати партійної програми і статуту 1999 року збережені. 

Наталія Тимчій вірить, що Юлія Тимошенко презентуватиме свою програму як кандидат у Президенти достойно і у ній, зокрема, будуть також відповіді на теперішні зауваження щодо популізму окремих партійних тез, про які, зокрема, говорила на засіданні у Прес-клубі 10 січня професорка, доктор філософських наук Антоніна Колодій. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів