Яценюк і Гриневич розпочали на Львівщині дочасну передвиборчу кампанію, – аналітик

19:14 11 грудня 2018 р.

Фото до новини

Учора, 10 грудня, потенційний кандидат на пост Президента Арсеній Яценюк та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич перебували у Львові з робочими візитами та взяли участь у низці спільних заходів.

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк разом з однопартійкою Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич зустрілися зі студентами Українського католицького університету. Яценюк виступив як прем’єр-міністр 2014-2016 років із лекцією на тему досвіду 2014-го, викликів 2019 року в межах дискусійної платформи Open Talks. Цього ж дня він став гостем програми «Теми» на Першому Західному.

Про це інформує ГМ "Опора".

Раніше голова Народного фронту провів зустріч з місцевим осередком партії. На зустрічі також була присутня Міністр освіти і науки України, про що свідчать фото, які в соціальних мережах поширювали місцеві партійці. 

Міністр освіти і науки 10 грудня перебувала з робочим візитом на Львівщині. Вона взяла участь у круглому столі «Розвиток професійної освіти», де розповіла про програму з модернізації закладів професійної освіти, на яку в бюджеті 2019 року передбачено 50 млн грн. У межах візиту Гриневич також дала брифінг для журналістів та поспілкувалася з тренерами Нової української школи. 

Аналітик Громадянської мережі "Опора" Тарас Радь так прокоментував цей візит:

«Одночасний приїзд до Львова лідера парламентської партії Арсенія Яценюка та його однопартійки Лілії Гриневич можна розцінювати як ознаку дочасної передвиборчої агітації на користь Народного фронту в контексті президентського і парламентського виборчого процесу 2019 року. А участь діючого Міністра освіти і науки у спільних заходах з потенційним кандидатом на посаду Президента України — як візит віп-агітатора у з метою опосередкованого впливу на думку виборців». 

ГМ "Опора" нагадує, що в листопаді "Народний фронт" розгорнув інформаційну кампанію у Львові та інших містах області, аби інформувати громадян про свою діяльність. Зокрема, кампанія передбачає розповсюдження партійних газет та спілкування з виборцями. Партійці львівського осередку "Народного фронту" не вважають таке інформування формою передвиборчої агітації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів