Янукович розписався за ЄС, що Україна йому не потрібна (відео)

12:38 27 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Але на запитання «Чи може бути навесні підписана угода про асоціацію, якщо буде вирішене питання про торгово-економічні відносини з Росією?» Президент відповів: «Грудень покаже».

«ТСН.ua» повідомляє сьогодні, 27 листопада, в публікації «Янукович вважає, що Україна зі своїми проблемами Європі не потрібна»:

«Віктор Янукович вважає, що Європі не потрібні проблеми України. Президент України Віктор Янукович у своєму інтерв'ю журналістам заявив про те, що Україна не потрібна Європі зі своїми проблемами.

Янукович розказав про те, що ЄС також має бути зацікавлений у тому, щоби торгово-економічні відносини України та Росії покращились. На його думку, Україна зі своїми проблемами не потрібна Європі. 

«Європа має також бути в цьому зацікавлена, можливо навіть більше, ніж інші. Щоб у нас все було нормально. Тому що Україна з проблемами, з тими, які у нас є, Європі також не потрібна», - вважає глава держави. 

На питання, чи може бути навесні підписана угода про асоціацію, якщо буде вирішене питання про торгово-економічні відносини з Росією, гарант відповів: «Грудень покаже».

Саме у грудні мають відбутися переговори з Росією, щодо відновлення торгово-економічних відносин».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Янукович заявив, що асоціації України з ЄС завадила Тимошенко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів