Янукович проголосить у Харкові «ПіСУАР-2»?

01:08 22 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: pro-test.org.ua

У цьому місті він братиме участь, за даними інтернет-видання «Хвиля», в з'їзді «Українського фронту», організованому Добкіним.

Про це повідомили інтернет-виданню «Хвиля» його джерела в Адміністрації президента, які розповіли також, що в Харків і на Південний Схід України переведені Януковичем усі найбільш боєздатні частини «Беркута» й армії, евакуація яких почалася туди ще 17 лютого. «Хвиля» інформує також, що зараз убік Харкова рухаються 17 автобусів – нібито з «Правим сектором», в якій насправді можуть бути переодягнені тітушки. По дорозі вони вже обстріляли два пости міліції.

Стосовно ж з'їзду «Українського фронту» (депутатів південно-східних областей, Криму й Севастополя), який організовує харківський губернатор Михайло Добкін, то, за даними «Хвилі», на ньому не буде кворуму. Бо багато депутатів з Криму, Запоріжжя та інших областей не поїхали до Харкова. Інтернет-видання додає: «Однак це не завадить використовувати бойовиків, які влаштують хаос, щоб показати, що Україна занурюється в хаос і Південний Схід необхідно оформитися політично в самостійну одиницю».

Натомість інтернет-видання «Храбро» прогнозує, що Янукович у Харкові може реанімувати Південно-Східну Українську Автономну Республіку, яку її опоненти зневажливо прозвали «ПіСУАРом»), відтак нагадує, що цей проект пропонувався восени 2004 року після поразки Януковича на виборах тодішнім губернатором Луганська Єфремовим, який зараз керує фракцією «Партії регіонів» у Верховній Раді. За його задумом, дев’ять областей повинні були створити автономне проросійське утворення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів