Янукович погрожує облрадам Західної України (доповнено відеосюжетом)

13:59 26 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zz.te.ua

Нагадуючи на засіданні Ради регіонів у четвер, що «деякі з облрад, зокрема на заході, намагалися перебрати на себе повноваження інших органів державної влади», він застеріг: «Винні будуть відповідати за законом».

«Тут присутні представники правоохоронних органів? Такі рішення неприпустимі», – підкреслив Янукович. «Як кажуть, передайте їм вітання гаряче від мене особисто. Ми не допустимо правового нігілізму та сепаратизму. Винні будуть відповідати за законом», – додав він. Про це плвідомляє сьогодні, 26 грудня, «Українська правда».

Як інформував «ЩЛ», Львівська облрада повернула собі повноваження, делеговані облдержадміністрації, але не наважилися наразі створити виконком, відкликання облрадою повноважень у ЛОДА оскаржила прокуратура, а 19 грудня ухвалами окружного адмінсуду заборонено оприлюднювати рішення облради про відкликання в облдержадміністрації частини власних повноважень, про посилення контролю за роботою ЛОДА та створення виконкому облради та інших, які були прийняті 17 грудня 2013 року на пленарному засіданні ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів