Янукович підманув Кличка (відео)

17:06 21 січня 2014 р.

Фото до новини

На сьогоднішньому засіданні робочої групи щодо врегулювання політичної кризи під головуванням секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва не було ані Президента, ані Кличка - його головного конкурента на виборах 2015 року.

“Новина” Адміністрації президента про те, що Кличко нібито прийшов на засідання робочої групи Клюєв-Портнов-Лукаш не відповідає дійсності. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, повідомляє Еспресо.TV.

“Я приходив, щоби зустрітися з президентом і сказати йому, що треба негайно припинити насильство в центрі столиці і почати робити реальні кроки для врегулювання політичної кризи. Така брехлива “новина” свідчить про те, що Янукович таких кроків робити не збирається, - наголосив Кличко. –  До мене вийшли Клюєв, Портнов, Лукаш і сказали, що у президента нарада, і він, коли звільниться, зателефонує мені.  Я розвернувся і пішов”,  - сказав лідер “УДАРу”.

У цей час на офіційному сайті президента розміщене повідомлення про засідання робочої групи з подолапння кризи. "За дорученням глави держави в адміністрації президента відбувається засідання робочої групи щодо врегулювання політичної кризи під головуванням секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва. До учасників засідання також приєднався голова політичної партії «УДАР» Віталій Кличко", - написала прес-служба президента.

Про це повідомляє espreso.tv.

Лідер партії УДАР Віталій Кличко пішов на Банкову з вулиці Грушевського в Києві, де він спілкувався зі священиками й керівництвом спецпідрозділів МВС. Як йшлося в повідомленні на сайті УДАРу, Кличко мав намір зустрітися з главою держави Віктором Януковичем.

У Києві на вулиці Грушевського, що веде до будівель Кабміну і Верховної Ради, починаючи із 19 грудня, тривали запеклі протистояння між радикальними демонстрантами та бійцями «Беркута» і внутрішніх військ. Демонстранти кидали у правоохоронців каміння і пляшки з займистою рідиною, а спецпризначенці закидували мітингувальників шумовими гранатами і стріляли із травматичної зброї. Про це нагадує "Радіо "Свобода".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів