Янукович наказав «регіоналам» голосувати «за» лікування ув’язнених за кордоном, – ЗМІ

17:42 7 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: newsradio.com.ua

Перед цим із Президентом поспілкувалися представники моніторингової місії Європарламенту Александр Квасьнєвський і Пет Кокс.

Джерела «Української правди» повідомили їй сьогодні, 7 листопада, що парламентська фракція «Партії регіонів» отримала команду Президента Віктора Януковича підтримати в першому читанні проект Анжеліки Лабунської щодо «лікування Тимошенко». За словами співрозмовника видання, таку інформацію представники моніторингової місії Європарламенту Александр Квасьнєвський і Пет Кокс оголосили після зустрічі з Віктором Януковичем у четвер в обід.

Співрозмовник «Української правди» додав, що після пакетного голосування в першому читанні у парламенті буде створено робочу групу для доопрацювання проекту Лабунської під керівництвом «регіонала» Геннадія Васильєва, як було вирішено на засіданні комітету у середу. До пакету також входять закон про Прокуратуру та зміни до виборчого законодавства. І опозиція, і влада мають свої варіанти законопроектів.

За даними джерела «Української правди», робоча група або допрацює проект до поточної п’ятниці, коли і відбудеться остаточне голосування, або депутати домовляються провести позачергову сесію для цього голосування до наступного вівторка.

Тим часом станом на 16:50 депутати від опозиції зібрали вже понад 100 підписів для скликання позачергової сесії на 12 листопада. Натомість депутат від опозиції Арсен Аваков написав у своєму Facebook:

«У залі аншлаг. Повна явка крім комуністів. Дипломати і ложа преси... у повітрі висить очікування... Насправді момент важливий».

Своєю чергою, «Радіо Свобода» інформує, що засідання Верховної Ради ще не відкрили тому, що її Голова Володимир Рибак продовжує в парламенті зустріч з представниками моніторингової місії Європарламенту Александром Квасневським і Петом Коксом.

Як повідомляв «Щоденний Львів», спікер пообіцяв, що законопроекти щодо Тимошенко розглянуть у ВР сьогодні, 7 листопада, о 16:00.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів