Янукович хоче скоротити Україну до 20 млн жителів – громадський активіст

13:11 26 січня 2014 р.

Фото до новини

У Львові громадські організації створили жіночий супротив і на вулиці Франка, 15 приймають усіх небайдужих жінок з їхніми пропозиціями. Адже, на думку організаторів, жінки можуть бути і на барикадах, і вести велику просвітницьку роботу.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це під час відеомарафону у Львівському прес-клубі повідомила голова Західноукраїнського центру "Жіночі перспективи" Любов Максимович.

Інакше в Україні залишиться 20 мільйонів населення, сказала Любов Максимович. «Про цей план я чула на впливовому зібранні у Києві ще 2004 року, коли Янукович мав прийти до президенства. Населення має бути 20 млн. Я тоді запитала: «А куди подінуться 28 млн?». Мені відповіли, що решта вимруть, виїдуть або їх посадять. Це вирішить для Януковича і його оточення кілька проблем: не буде безробіття і ці люди, які залишаться, будуть покірно обслуговувати владу»,- сказала Л. Максимович.

«Особи, які мають свої великі бізнеси, – це депутати Верховної Ради від Партії регіонів. Вони поробили закони на свій захист. Але  якщо люди масово не будуть виконувати закони, ніхто нічого нам не зробить. Ці закони не є легітимними, не визнані міжнародною спільнотою»,- наголосила Л. Максимович.

На думку Л. Максимови, найважче сьогодні чинити опір владі жінкам сходу України. «70% населення України не були за кордоном. Їм немає з чим порівнювати. У них сидить совковий страх»,- наголосила Любов Максимович.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів