Як виявити 9 травня в натовпі провокатора? (відео)

22:11 8 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: eposhta.com

На це запитання відповіли у четвер колишні міліціонери – екс-начальник департаменту громадського порядку МВС Володимир Маєвський та його колега, прес-секретар МВС в 2011-2013 роках Володимир Поліщук.


Відео: «Новый Регион»

Завтра по всій Україні пройдуть масові акції, приурочені капітуляції фашистської Німеччини 9 травня 1945 року в Другій світовій війні. Політична ситуація в країні зараз така, що завтра, 9 травня 2014 під час масових акцій можливі різні провокації.

І ось сьогодні українцям дали цінні поради, як в масі людей виявити провокаторів, які можуть бути готові на всякі злочини проти людей. А зробили це колишні міліціонери: екс-начальник департаменту громадського порядку МВС України Володимир Маєвський та його колега прес-секретар МВС в 2011-2013 роках Володимир Поліщук.

Вони вже закликали громадян бути пильними 9-го травня і розповіли, як саме виявити провокаторів у натовпі. «Необхідно звертати увагу на підозрілі особистості, у яких щось виділяться під курткою, на тих людей, які залишають невідомі предмети і швидко йдуть», – заявив Маєвський, додавши, що невідомі предмети не варто самостійно піднімати із землі.

Своєю чергою, Володимир Поліщук додав, що дії провокатора завжди спрямовані на те, щоб викликати агресію у присутніх людей. «Провокатор, наприклад, буде кричати ветеранам Великої Вітчизняної війни, що ви перемогли коричневу чуму, а привели з собою більшовиків, сталінізм. На адресу стареньких бійців УПА провокатор кричатиме, що вони посібники фашистів», – сказав Поліщук.

Про це інформує «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів