Виконком Львівоблради не потребує Майдану біля ЛОДА

13:57 31 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це йдеться у сьогоднішньому зверненні до активістів від координаторів львівського Євромайдану, яке поширила його прес-служба.

"Раніше активісти спротиву зайняли приміщення Львівської обласної державної адміністрації, вимагаючи відставки голови ЛОДА та передачі влади над областю народу. 30 січня активісти передали приміщення в розпорядження виконавчого комітету Народної ради. Перед своїм відходом протестувальники спільно з управлінням комунального майна облради опечатали кабінети чиновників адміністрації.

Коли напруження навколо Львівської обласної державної адміністрації зникло, ця реорганізація є правильним кроком. Створена Народна рада функціонує, виконавчий комітет скликається для вирішення поточних питань. Звичайно ж важливо, щоб біля ЛОДА перебувало кілька десятків представників самооборони для підняття сполоху у випадку «якщо щось не так», а всі інші повинні відправитись в Київ та на гарячі точки у Львові, бо у Львові ми як картопля в борщі, а в Києві – борці.

Закликаємо учасників подій біля Львівської державної адміністрації з тими ж намірами та настроями їхати в Київ, чи стати учасником гарячих точок у Львові, брати участь в економічному бойкоті бізнесу регіоналів. Досі ot потрібне блокування військових частин на території Стрийська-Рубчака. Якщо ж Ви не можете докластися до переліченої роботи, то запрошуємо стати волонтерами Львівського Євромайдану".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів