Виборці симпатизують тому кандидатові, який найбільше мовчить, – політик

14:34 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

Головна дискусія між лідерами президентських перегонів зведена до дискусії – хто є найбільшим злодієм. Через це, як свідчать соціологічні опитування, виборці симпатизують тому кандидатові, який найбільше мовчить.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 20 березня, під час засідання прес-центру «Вибори-2019» на тему: «Проблеми виборчих комісій на Львівщині: об’єктивні і суб’єктивні», що відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив член ради Львівської обласної організації політичної партії «Наш край» Віталій Новосад.

На його думку, політтехнологи перетворили роботу членів дільничних виборчих комісій у певну виборчу технологію.

- Складається враження, що ключові гравці на цих виборах думають, що чим більше вони матимуть впливу на роботу дільничних виборчих комісій, тим кращий вони отримають результат. Мабуть, вони працюють не над якістю роботи власних представників, а формують певні пули. Видно, що деякі кандидати є відверто технічними, адже вони підіграють певним лідерам перегонів, - сказав Віталій Новосад.

Він вважає, що певні ситуації дійшли до абсурду. 

- Ми маємо певних кандидатів на посаду Президента, які публічно висловлюють свою підтримку конкурентові, але з гонки не знімаються. Я так розумію, що вони це роблять, аби залишити своїх представників у виборчих комісіях. І тоді хтось з лідерів президентських виборів матиме більше впливу у дільничних виборчих комісіях, - зазначив член ради Львівської обласної організації політичної партії «Наш край».

Також, за його спостереженнями, дуже багато порушень, які стаються зараз у дільничних виборчих комісіях, використовують як інформаційний привід для звинувачення конкурентів. 

Депутат Львівської обласної ради від партії ВО «Батьківщина Львівщини» Ярослав Качмарик зауважив, що частину рішень виборча комісія приймає через голосування. 

- Отож, якщо в комісії є більше членів від певного кандидата, то комісія проголосує на користь цього кандидата, - переконаний він.

Він також повідомив, що на Львівщині є 2136  дільничних виборчих комісій. 

- Нагадаю, що цього разу виборчий бюлетень буде досить об’ємним: 20 сантиметрів завширшки та 80 сантиметрів завдовжки, - сказав Ярослав Качмарик. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів