Волелюбні поляки та українці попереджають нас про нову загрозу - Гарріс

12:43 14 вересня 2024 р.

Фото до новини

Відеоролик кандидатки від демократів транслюють в Пенсільванії, Вісконсині та Мічигані — трьох ключових штатах зі значною кількістю польського населення.

Про це повідомило Польське радіо, пише DailyLviv.com. Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс розраховує на голоси від американської Полонії. В новому передвиборчому відеоролику політикиня говорить, зокрема, про історію Польщі, підкреслює внесок українців і поляків у боротьбу за незалежність, а також застерігає від загрози з боку путіна і Трампа.

Відеозвернення чинної віцепрезидентки США починається зі згадування легенди про варту з вежі костелу Діви Марії у Кракові, яка застерігала від татарських військ.

«Сьогодні волелюбні поляки та українці попереджають нас про нову загрозу», — лунає голос диктора, нагадуючи водночас слова Дональд Трампа про відмову від захисту деяких союзників по НАТО, які, на його думку, не виконали свої фінансові зобов'язання, та про заохочення путіна до подальшої агресії.

Пізніше у відеоролику з'являється напис: «Трамп і путін — загроза свободі».

Передвиборча реклама запевняє, що Камала Гарріс, опонентка експрезидента Дональда Трампа, захищатиме, натомість, хоробрих союзників США та свободу. Відеоролик кандидатки від демократів транслюють в Пенсільванії, Вісконсині та Мічигані — трьох ключових штатах зі значною кількістю польського населення.

Нагадаємо, що днями Трамп відмовився від проведення другого раунду дебатів. На думку республіканця, він здобув перемогу у телевізійній дуелі з Гарріс, що відбулася 10 вересня у Філадельфії.

Натомість більшість незалежних експертів вважає якраз навпаки - переконливішою у дебатах була Камала Гарріс.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів