Владу Народної Ради проголосили ще три райради Львівщини

14:50 29 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Її визнано органом, уповноваженим представляти інтереси народу України, в Пустомитах, Мостиськах і Самборі.

29 січня так ухвалили на сесії Пустомитівської районної ради за пропозицією голови фракції ВО «Свобода» Павла Городечного. Депутати прийняли також рішення про повернення раді делегованих повноважень РДА, створення виконавчого комітету районної ради й муніципальної дружини та заборону «Партії регіонів» та Компартії. 

28 січня на позачерговій сесії Мостиської районної ради депутати також проголосували за пропозицією фракції ВО «Свобода» за визнання Народної Ради, створення виконкому та муніципальної дружини, а голова фракції «Партії регіонів» оголосив про її саморозпуск. Після сесії депутати запломбували кабінет голови райдержадміністрації. 

На позачерговій сесії Самбірської районної ради, окрім рішення про визнання Народної Ради, повернення делегованих повноважень та створення виконкому, депутати також підтримали пропозицію голови фракції ВО «Свобода» Андрія Бобака про заборону «Партії регіонів» і комуністів та ухвалили рішення про створення в кабінеті голови райдержадміністрації пункту обігріву населення. Голова Самбірської РДА подав заяву про вихід з «Партії регіонів».  

Про це повідомляє сьогодні, 29 січня, прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів