Влада зволікає з відмовою від «законів 16 січня»

18:18 29 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Народний депутат від «Батьківщини» Олександр Турчинов наголошує: «Уже «доба пройшла після того, як прийнято скасування законів диктаторських, а ці проекти навіть не вийшли за підписом Рибака до Адміністрації Президента».

Про це він, як передає кореспондент УНІАН, сказав у коментарі журналістам. Турчинов також констатував: «Тобто вони зволікають з підписанням цих законів, тим самим просто торгуючиюсь і шантажуючи нас».

Натомість «Українська правда» цитує в середу заяву Олександра Турчинова про те, що у Верховній раді досі немає узгодженого законопроекту «про амністію. Він нагадав, що існує два законопроекти, які передбачають амністію без будь-яких додаткових умов, авторства Леоніда Ємця («Батьківщина») і Юрія Дерев'янка (позафракційний), за які «Батьківщина» готова голосувати.

Разом із тим, як передає кореспондент «Української правди», невідомою залишається позиція інших опозиційних фракцій. Тим часом джерела повідомляють, що «Партія регіонів» пропонує визначатися із цим питанням рейтинговим голосуванням по трьох проектах законів включно зі своїм, за яким від опозиції вимагатимуть забрати людей з вулиці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів