Влада планує штурм Майдану цієї ночі? (відео)

19:31 16 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Державний телеканал посилає туди чотирьох операторів замість одного, а в київській лікарні панічно доставляють ліжка в усі палати й коридори.

Про це пише на своїй сторінці в мережі «Facebook» письменниця Ірена Карпа. Дослівно ж вона повідомляє:

«Щойно з лікарні номер 18 подзвонила подруга, котра там лежить. Каже, що панічно в усі палати і коридори доставляються ліжка. Готуються до небувалої кількості пацієнтів. І сусідка по палаті, працівниця провладного телеканалу, каже, що цієї ночі на майдан замість одного пошлють чотирьох операторів».

Натомість «Ракурс» інформує в четвер:

«В опозиції повідомили, що сьогодні, 16 січня, до центру Києва стягнули величезну кількість міліцейських автобусів(40–50) і готують штурм «майдану». Про це заявив один із комендантів «євромайдану», народний депутат від УДАРу Сергій Аверченко на брифінгу в Штабі національного спротиву, передає прес-служба УДАРу.

За його словами, влада готує масштабні провокації учасників масових акцій протесту. «Є інформація, що влада готує черговий штурм Майдану. До центру Києва стягнута велика кількість автобусів, десь 40-50, зокрема, з кримськими номерами», – повідомив комендант наметового містечка.

Він повідомив, що на «майдані» помітили багато молодих хлопців з «антимайдану», взутих у літні кеди. Крім того, за словами Аверченка, ДАІ розпочала «план-перехоплення» машин із дровами, якими підвозять у центр Києва дрова. «Одному нашому волонтеру, що возив дрова, підпалили автомобіль. Але я жодного разу не почув, що люди здалися», – наголосив депутат. В опозиції закликали киян прийти на Майдан і записатися в загони самооборони». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів