Влада готує напад на Євромайдан 20-ти тисяч бандитів, – Гриценко (доповнено відеосюжетом)

23:26 3 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: /tyzhden.ua

«У порівнянні з ними «тітушки» – то хлопчаки».

«iPress.ua» інформує сьогодні, 3 грудня, в повідомленні «Влада готова випустити проти Євромайдану 20 тисяч бандитів, – Гриценко»:

«Народний депутат з фракції «Батьківщина» Анатолій Гриценко заявляє, що влада має намір вивести на вулицю бандитські формування, кількість учасників якого налічує понад 20 тис. осіб. 

«За достовірною інформацією, на арену готовий вийти новий гравець, набагато небезпечніший, ніж «Беркут», – попередньо підготовлене бандитське формування, більше дивізії за чисельністю (20000 +), ніде не зареєстроване і ніякій з держструктур не підпорядкування. Створене на основі тіньових охоронних структур кримінального світу. У порівнянні з ними, «тітушки» – то хлопчаки», – пише Гриценко.

За його словами, бандити готові, за наказом, до відкритих силових дій, замаскованим провокаціям, актам залякування, – проти політичних та громадських лідерів (різного рівня), проти журналістів та координаторів Майдану і Майданів в регіонах. 

«Можуть діяти без ідентифікації, або провокаційно під будь-якими прапорами, як вкажуть. Формально, вони не асоціюються з владою, яка ускладнює протидію в рамках правоохоронної та судової систем (при всій їх і без того підконтрольності владі)», - зазначає Гриценко.

Він також наголошує, що найбільше бандити бояться викриття (публічності), «звідси особлива роль телебачення і преси».

«А ще вони бояться організованої сили, звідси особлива роль афганців та офіцерів, солдатів з досвідом миротворчих місій», – зазначив нардеп. 

На думку Гриценка, наш «стратегічний партнер» (разом з українською кумом) придумав нову стратегію щодо України».

«Щоб відрізати нам шлях до Європи, зовсім не обов'язково втягувати Україну в Митний союз. Тієї ж мети можна досягти, «умивши Україну кров'ю» – організувати численні провокації силового характеру (до чого схильна чинна влада), щоб у підсумку Євросоюз і Захід загалом самі відсахнулися від такої України, щоб після того Янукович відрізав собі (а головне, нам всім) шлях до Євросоюзу», – вважає нардеп. 

«Їхня мета – силові провокації проти Майдану. Наше з Вами завдання - протидія та недопущення силових провокацій! Повторюю: недопущення і протидію, як би комусь не хотілося почухати кулаки, тим більше що влада того заслужила», – зазначив Гриценко. 

Повний текст застереження Анатолія Гриценка – в його блозі на сайті «Української правди»:

«Ілюзій не було – боротьба буде тривалою і жорсткою!

Ми з Вами, з ким тут спілкуємося, не мали жодних ілюзій принаймні з двох питань: 1) що Рада не відправить Уряд у відставку; бо 2) і «пауза» з Євросоюзом, і силові дії Беркуту на Майдані вночі – це Янукович. Особисто.

Тому нічого несподіваного, аби сіяти розчарування – сьогодні не сталося, все прогнозоване. Що далі?

Перше. Попереду – тривала і жорстка боротьба. Часом жорстока, але не із-за нас з Вами (ми мирно захищаємо свої законні права і свій законний вибір) – жорсткими і жорстокими будуть дії Януковича. Це вже очевидно.

Друге. Дотепер найжорсткіше проти нас діяв Беркут МВС, інші силові структури не втручалися.

Деякі з них (армія зокрема) й надалі стоятимуть осторонь, інші – готові, але не отримали наказу. Ситуацію відслідковуємо. Але...

Третє. За достовірною інформацією, на арену готовий вийти новий гравець, набагато небезпечніший, ніж Беркут – заздалегідь підготовлене бандитське формування, більше дивізії за чисельністю (20000+), ніде не зареєстроване і ніякій із держструктур не підпорядковане. Створене на основі тіньових охоронних структур кримінального світу. Порівняно з ними, «тітушки» – то хлопчаки.

Четверте. Бандити готові, за наказом, до відкритих силових дій, замаскованих провокацій, актів устрашіння – проти політичних і громадських лідерів (різного рівня), проти журналістів і координаторів Майдану і Майданів у регіонах.

Можуть діяти без ідентифікації, або провокаційно під будь-якими прапорами, як вкажуть. Формально, вони не асоціюються з владою, що ускладнює протидію в рамках правоохоронної і судової систем (при всій їхній і без того підконтрольності владі).

П'яте. Найбільше бандити бояться викриття (публічності), звідси особлива роль телебачення і преси. А ще вони бояться організованої сили, звідси особлива роль афганців і офіцерів, солдат з досвідом миротворчих місій.

Шосте. Думаю, що наш «стратегічний партнер» (разом із українським кумом) придумав нову стратегію щодо України: аби відрізати нам шлях до Європи, зовсім не обов'язково втягувати Україну до Митного союзу. Тієї ж мети можна досягти, «умивши Україну кров'ю» – організувати численні провокації силового характеру (до чого схильна чинна влада), аби у підсумку Євросоюз і Захід в цілому самі відсахнулися від такої України, аби після того Янукович відрізав собі (а головне, нам усім) шлях до Євросоюзу.

Сьоме. Їхня мета – силові провокації проти Майдану.

Наше з Вами завдання – протидія і недопущення силових провокацій! Повторюю: недопущення і протидія, як би комусь не хотілося почесати кулаки, тим більше що влада того заслужила.

Восьме. Своїми діями влада рве країну на дві частини, Схід і Захід, це вже видно.

Ми своїми діями – маємо країну єднати! Бо наша сила – в єднанні і масовій, народній підтримці.

І основа для такого єднання у нас з Вами є – це європейські устремління більшості громадян і переважної (!) більшості – серед молоді, насамперед студентства, причому в усіх без виключення регіонах.

Молодь ніколи не піде назад до совка, і саме молодь допоможе нас з Вами, різного віку й різних професій, об'єднати для спільних дій. Я в цьому глибоко переконаний! Найбільш ефективним об'єднання буде під двома прапорами – України і Євросоюзу.

Дев'яте. Боротьба в нових умовах потребує набагато більш ефективної координації зусиль, організації, порядку і дисципліни. А ще – більшої довіри одне до одного. Минулі невдачі, поразки, травми й розчарування, скепсис і скиглення – маємо залишити позаду і рухатися вперед.

Десяте. Знаю, що лідери опозиції, як і кожен із нас, зараз це усвідомлюють. Усвідомлюють краще ніж позавчора, чи вчора – життя змушує. План дальших дій в основі своїй також є, він коригується і уточнюється постійно. Остаточно прийняті рішення і найближчі завдання оголошуються на Майдані, усі разом ми з Вами маємо їх виконувати.

І найголовніше. Впевнений, що українська влада недооцінила народ, нас з Вами. Жорстокість нас не злякала – навпаки, вона піднімає ще більше людей.

Люди розуміють, що злякатися зараз – це боятися потім усе життя. Вірю, що влада побачить ще не один сплеск Майдану – не 100, чи 300 тисяч, вона побачить мільйон громадян на вулицях!

Свій вибір і свої цінності ми з Вами захистимо. Іншого вибору немає, врешті – не здаватися ж бандитам, вірно?».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів