Віце-прем'єр-міністр Михайло Федоров веде свій телеграм російською мовою

15:57 7 квітня 2021 р.

Фото до новини

Мабуть, готується до відставки у зв'язку з недотриманням Закону про державну мову.

"Цього року 652 українських чиновники задекларували 46 351 біткоїни на 75 млрд грн. Або вони їх нафантазували, щоб потім виправдати свій кеш і відбілити гроші, або прогресивних і далекоглядних інвесторів у нас більше, ніж ми думали", - написав російською мовою віце-прем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі. Федоров сам називає цей канал офіційним на своїй сторінці у Фейсбуці: "Підписуйтеся на офіційний телеграм-канал → https://t.me/zedigital".

Такі дані про біткоїни Федоров міг одержати хіба що від Національного агентства з питань запобігання корупції, яке почало перевірку електронних декларацій, що їх подали українські посадовці, пише Dailylviv.com. Джерело цих даних автор не зазначив. 

А зараз на сайті електронних декларацій домінує такий напис: "Увага! Через істотну модернізацію Реєстру НАЗК, декларації, подані з 01 січня 2021 року - на сайті відсутні. Це тимчасово. Якщо цей текст зник - все знову працює!"

У зв'язку з цим зараз ще не можна за декларацією достеменно перевірити, до якої когорти належить Михайло Федоров: фантазерів чи далекоглядних. 

У кожному разі на посаді віце-прем'єр-міністра - за зарплату з бюджету від платників податків - треба бути державником. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів