Військова школа імені Героя України Тараса Матвіїва запрошує в табір у Жидачеві

16:23 7 липня 2023 р.

Фото до новини

Табір відбудеться з 17 до 24 липня на стадіоні «Авангард» у Жидачеві – рідному місті Тараса Матвіїва.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

На Львівщині незабаром стартує Військова школа імені Героя України Тараса Матвіїва». Вона відбудеться у форматі наметового табору.  Табір відбудеться з 17 до 24 липня на стадіоні «Авангард» у Жидачеві – рідному місті Тараса Матвіїва. 

У таборі можуть брати участь особи віком від 14 до 25 років. Обов'язковою умовою участі для учасників віком від 14 до 17 років є наявність дозволу від батьків. Участь у проєкті також передбачає реєстраційний внесок від учасників у розмірі 300 гривень.  

На учасників чекають різноманітні активності, зокрема військова тактика, домедична допомога, спорт, аеророзвідка, гра "Laser Tag", навчальні стрільби, командна робота. А вечорами –  українські пісні біля ватри. 

Проєкт реалізують за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА у межах конкурсу проєктів програми «Молодь Львівщини».  Зареєструватись можна за посиланням

Тарас Матвіїв був професійним журналістом, активним учасником Революції Гідності, одним з ініціаторів створення і координатором Пошукової ініціативи Майдану, волонтер і активіст. Тарас загинув 10 липня 2020 року під час мінометного обстрілу, рятуючи з палаючого бліндажу своїх побратимів.

На Львівщині відбудеться понад 70 таборів для близько 2500 пластунів і пластунок

У Львові відкриють ще шість дитячих клубів (адреси)

Перший військово-патріотичний центр для школярів у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів