Війна на сході України може протривати ще місяць – його тероризують сім тисяч бойовиків (відео)

11:35 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Про це повідомили в четвер радник міністра внутрішніх справ Станіслав Речинський і штаб АТЦ.


Відео: «Телеканал новин «24»

Телеканал «112 Україна» інформує сьогодні, 10 липня, в повідомленні «АТО на сході України може тривати ще місяць, – радник міністра внутрішніх справ Речинський»:

«Українські силовики прогнозують, що антитерористична операція у Луганську та Донецьку може завершитися протягом місяця. Про це в ефірі телеканалу «Україна» зазначив радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський.

За його словами, протягом останніх днів АТО просувається ефективно. «І серед терористів ми бачимо вже нервовий стан», – підкреслив він. На переконання Речинського, терористи не зможуть завадити проходженню українських військових у Донецьк і Луганськ.

«Зараз Стрєлков (російський диверсант Ігор Стрєлков. – Ред.) та інші діячі намагаються представити відхід зі Слов'янська як чи не тактичний маневр з вирівнювання фронту. Насправді це була втеча. І керівники сепаратистів чудово розуміють, що такі великі міста як Луганськ і Донецьк своєю кількістю сил вони не зможуть утримувати і заважати проходженню в місто наших військових», – зазначив радник міністра».

Натомість агенція «УНН» інформує в четвер у повідомленні «Розвідка АТЦ нарахувала 7 тис. терористів у зоні АТО»:

«Розвідка Антитерористичного центру підрахувала кількість живої сили терористів, котрі перебувають в районі АТО і ці дані значно нижчі, ніж ті, які оприлюднював так званий глава «ЛНР» Валерій Болотов. Про це УНН повідомили у штабі АТЦ.

«Не своїй прес-конференції В.Болотов сказав, що на даний момент загальна кількість «ополченців» «ДНР» і «ЛНР» знаходиться на рівні близько 20 тисяч осіб. Певно, що ці дані завищуються спеціально. Згідно із останніми розвідданими АТЦ, сили терористів складають близько 7 тисяч осіб і ця кількість зменшується щодня», - зазначили у АТЦ.

Як передавав »УНН», в результаті боїв протягом доби втрат у техніці та живій силі зазнали як силовики АТО, так і терористи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів