Відеотрансляції наступу Майдана на Верховну Раду

10:00 18 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Наталія Шестопал

Мітингувальники намагаються вплинути на парламент, щоб той повернув Конституцію-2004 та покарав винних у побитті активістів.


Відео: Громадське ТБ

 

 

 

 

 

Мітингувальники прорвали оточення Внутрішніх військ і намагаються розблокувати столичну вулицю Грушевського. А в районі Верховної Ради протестувальники прорвали міліцейський кордон.

На перетині вулиці Грушевського й Кріпосного валу декілька учасників мітингу вилізли на автомобілі, що перегороджують дорогу і витіснили звідти бійців Внутрішніх військ. Деякі члени Самооборони в масках намагалися залишити натиск і усували найбільш активних мітингувальників.

На даний момент мітингувальники подолали автомобілі і прорвали оточення службовців Внутрішніх військ. З боку внутрішніх військ біля Верховної Ради підтягнувся «Беркут». Чути вибухи петард в хід пішли палиці.

Мітингувальники проникли в автомобіль, який перекривав проїзд по вулиці Грушевського, завели його і від'їхали, звільнивши проїжджу частину. Разом з тим, на проїжджій частині залишаються ще два автомобіля.

Мітингувальники поступово проходять за огорожу і намагаються розблокувати вулицю Грушевського. Про це повідомляє сьогодні, 18 лютого, «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів