Ветерани українських миротворчих місій вже увійшли до складу спецбатальйону МВС, – журналіст

14:19 11 червня 2014 р.

Миротворці-українці в Ліберії

Миротворці-українці в Ліберії
Фото: wartime.org.ua

Про це повідомив у середу головний редактор інтернет-видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов.

Головний редактор інтернет-видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов повідомляє сьогодні, 11 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що виконувач обов’язків мінстра внутрішніх справ Арсен Аваков сформував новий добровольчий батальйон «Миротворець». «Він складається з професійних солдатів – ветеранів миротворчих місій, з великим закордонним бойовим досвідом», – журналіст.

«Мені дуже подобається такий правильний принцип формування добровольчих батальйонів МВС з людей з високим рівнем тактичної та вогневої підготовки. Командир – Андрій Тетерук, дуже грамотна, культурна, і по-справжньому патріотична людина, з хорошими лідерськими якостями», – зазначив Юрій Бутусов.

За його словами, «це хлопці, в яких віриш, і які при грамотному застосуванні здатні дати великі результати». Журналіст також зазначає, що зараз для новоствореного батальйону необхідні в найкоротші терміни наколінники, індивідуальні цифрові радіостанції, тепловізійні прилади виявлення, нічні прилади спостереження та нічні приціли.

Юрій Бутусов також повідомляє відповідні реквизити для тих, хто виявить бажання допомогти новоствореному батальйону: «Карта Приватбанк 5168742324910235 Шикало В’ячеслав Миколайович».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів