Верховну Раду приготували до штурму мішками з протигазами? (три відео, доповнено)

18:47 2 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Завтра парламент «розглядатиме питання, яке виникло довкола Євромайдану».


Відео: ЛІГАБізнесІнформ

«ICTV» інформує сьогодні, 2 грудня, в сюжеті телевізійних новин «У Раду завезли 6 мішків з протигазами (відео)»:

«Лідери парламентської опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко і Олег Тягнибок висунули спікеру Володимиру Рибаку ультиматум.

Опозиціонери зажадали відставки Миколи Азарова і покинули засідання погоджувальної ради Верховної Ради 2 грудня.

Після оголошення заяви лідери опозиції пішли з засідання погоджувальної ради зі словами, що на Майдані у них роботи набагато більше. Сергій Арбузов заявив, що вони почули вимоги опозиції і що вони знають питання, які ставлять мітингувальники.

Щоправда, уряд не має поки відповідей на всі питання, які звучать від учасників Майдану. Сергій Арбузов заявив про те, що вони знають,як працювати, як здолати кризу . Головне – аби їм не заважали.

«Ми готові працювати, створити робочу комісію, пропонувати Європі почати переговори, вийти на дорожню карту, підписати цю дорожну карту. Ми розуміємо, як це робити. Не заважайте, нам дайте працювати» - сказав перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов.

Спікер ВР Володимир Рибак заявив про те, що наразі не розглядається питання впровадження надзвичайного стану в Україні. Він засудив застосування сили проти мирних учасників протесту і закликав опозицію не блокувати адміністративні будівлі.

Завтра Верховна Рада розглядатиме питання, яке виникло довкола Євромайдану.

Про те, що завтра буде дуже напружений день свідчить і той факт, що сьогодні до ради внесли 6 мішків із протигазами».

Тим часом «Інтерфакс-Україна» інформує сьогодні, 2 грудня, в повідомленні «В уряду є інформація про підготовку захоплення будівлі парламенту - Азаров на зустрічі з іноземними послами

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що в уряду є інформація про підготовку захоплення будівлі Верховної Ради.

«Ми знаємо, що готується план захоплення будівлі Верховної Ради», - сказав він на зустрічі з послами іноземних держав у понеділок у Києві.

Прем'єр додав, що влада зі свого боку дала вказівку не застосовувати силу щодо мирних демонстрантів, проте так само, на переконання прем'єра, має діяти й інша сторона.

За словами М.Азарова, великий негатив несе блокування будівлі уряду і Мінфіну, адже люди не можуть потрапити на роботу і виконувати свої обов'язки.

«Невже ви сумніваєтеся, що у нас не вистачить сил розчистити будівлю Кабміну за 10 хвилин - і уряд буде розчищено. Але ми не йдемо на застосування сили», - сказав прем'єр». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів