Верховна Рада призначила нового віцепрем'єра

11:45 4 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Верховна Рада призначала віцепрем’єр-міністром і міністром розвитку громад та територій України ексльвів'янина Дениса Шмигаля.

Про це повідомили у вівторок, 4 лютого, в агенції новин «Укрінформ», де також розповіли, що ухвалення відповідної постанови №2768 підтримали 278 народних депутатів при мінімально необхідних 226-ти. Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив з парламентської трибуни: «Ось ця людина. Я її вам рекомендую та прошу призначити на посаду віцепрем'єр-міністра України - міністра розвитку громад та територій України. Чому? Дуже просто. Тому що ця людина прекрасно розуміє, як працює регіон, він є чудовим менеджером».

Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 року в Львові. Закінчив Львівську політехніку, інженер-економіст (1997). Навчався і стажувався за кордоном. У 2000-х роках займався бізнесом. Працював керівником департаменту економіки, інвестицій, промисловості та торгівлі Львівської облдержадміністрації (2009—2011), заступником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області, віце-президентом компанії «Львівхолод» (від 2014). З січня 2018 року був директором Бурштинської ТЕС, що належить українському олігарху Рінату Ахметову. Від 1 серпня 2019 — голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації. 

Як інформував «ЩЛ», президент призначив нових голів РДА на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів