Верховна Рада працює 13 квітня (трансляція наживо)

14:19 13 квітня 2020 р.

Фото до новини

Верховна Рада України у понеділок, 13 квітня, зІбралася на позачергове засідання.

Засідання розпочалося о 14-й годині. Раніше розпорядження про скликання засідання підписав спікер парламенту Дмитро Разумков. 

На засіданні передбачається розглянути такі питання:

проект закону про національну інфраструктуру геопросторових даних (друге читання) (№ 2370);

проект закону про внесення змін до закону "Про Державний бюджет України на 2020 рік" (№ 3279);

проект закону про внесення змін до закону "Про захист населення від інфекційних хвороб" щодо запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) (№ 3320).

Також розглянуть проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) (№ 2339, 2339-1); проект закону про внесення змін до закону "Про Антимонопольний комітет України" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення системи органів Антимонопольного комітету (№ 3132).

Крім того, буде розглянуто проект закону про внесення зміни до розділу XI "Перехідні положення" Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні та розгляду окремих питань під час судового провадження на період карантину, встановленого Кабінетом міністрів з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) (№ 3276).

Депутати також розглянуть закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" з пропозиціями президента від 19 лютого (№ 1049).

У порядку денному є 13 проектів постанов про скасування рішення Верховної Ради від 31 березня про ухвалення закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" (№ 2178-10-П (П1-12).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів