Верховна Рада може бути єдиним острівцем легітимної влади - ОПОРА (відео)

13:41 2 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

«Найбільше досягнення Майдану – відбулася спонтанна активність людей. Революційні гасла ніхто не готував. Якщо не буде результату, люди будуть все одно готові виходити, якщо буде найменший подразник.


Відео: Львівський прес-клуб

Але треба надати цій енергії політичного вираження, щоб це мало практичний ефект»,- наголосив Олександр Неберикут, координатор ГМ «Опора» у відеомарафоні Львівського прес-клубу «Євромайдан: сценарії розвитку».

«Зараз м’яч - на полі політичних лідерів, які мають показати свою політичну майстерність. Мова йде про трьох політичних лідерів. Вони можуть вести переговори, ставити ультиматуми, бо мають підтримку народу. Вони найбільш конкурентноспроможні політики в цій грі»,- сказав Олександр Неберикут.

Олександр Неберикут вважає, що тут мало залежить від нас, громадян. Хіба що громадяни мають надати більшої організованості цьому руху. Головне – як політики використають Майдан як інструмент політичного впливу.

Зараз не час ставити питання про розпуск парламенту, вважає О. Неберикут. Бо нині він може бути єдиним острівцем легітимної влади, каже експерт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів