Верховна Рада дала згоду на затримання та арешт нардепа зі Львова

12:15 31 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Верховна Рада надала згоду на затримання та арешт народного депутата, члена депутатської групи «За майбутнє» Ярослава Дубневича.

За рішення про згоду на затримання проголосував 241 народний депутат, а за згоду на арешт – 229 народних депутатів. У своїй доповіді перед народними депутатами Генпрокурор Руслан Рябошапка зазначив, що розслідування кримінальної справи щодо причетності Дубневича до заволодіння коштами ПАТ «Укрзалізниці» завершене.

«Фігурантами кримінального провадження є восьмеро осіб, включно з нардепом Дубневичем, які наразі знайомляться з матеріалами справи. Після цього справа буде передана до суду. Це провадження розслідувалося майже три роки, розслідування закінчено, доказів для притягнення до кримінальної відповідальності достатньо», – розповів Генпрокурор.

За його словами, Дубневич на посаді голови парламентського комітету з питань транспорту «постійно вивчав і аналізував фінансовий стан Укрзалізниці, а також указував посадовим особам Укрзалізниці на необхідність проведення відповідних закупівель та проведення робіт». У результаті було закуплено за завищеними цінами продукцію у підприємства, бенефіціарним власником якого є сам народний депутат Дубневич.

Про це

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів